"Create Site" fails after completion. Using FQDN?

by geirmat » Fri Dec 18, 2015 9:16 am

Regarding “create site" action.
We experience that WF fails every time this action runs, but only after site has been created successfully.
Error message:
RequestorId: ab398901-cea2-6992-d094-0165883b44df. Details: System.Net.WebException: Exception encountered while processing the HTTP request. Exception details: 'HttpClient.SendAsync task was canceled. TraceActivityId=b4fa2b04-df0a-4f61-9347-682164b08398'. at Microsoft.Activities.Messaging.SendHttpRequest.OnReceiveResponse(NativeActivityContext context, Bookmark bookmark, Object value) at System.Activities.Runtime.BookmarkCallbackWrapper.Invoke(NativeActivityContext context, Bookmark bookmark, Object value) at System.Activities.Runtime.BookmarkWorkItem.Execute(ActivityExecutor executor, BookmarkManager bookmarkManager)


This network environment MUST use FQDN, e.g name.domain.com, to function properly. We have verified that calling just the HOST/COMPUTER name in a standard web service call will fail. Therefore we have a question.
How is the “ Create Site” action in plumsail working? Is the web service using only the computer name or is it using FQDN?
User avatar
geirmat
 
Posts: 31
Joined: Fri Dec 19, 2014 12:13 pm

by Roman Rylov » Fri Jan 29, 2016 4:49 pm

Geir,

Thanks, for the issue report.
It was a bug. It was occurring when you tried to create a site using a big site template.
Currently, the bug fixed.
User avatar
Roman Rylov
 
Posts: 335
Joined: Tue Nov 11, 2014 6:25 pm


Return to Workflow Actions Pack for SharePoint 2013