Missing Commands

by Riann G. » Wed Nov 12, 2014 3:01 pm

I purchased the Workflow Actions Pack and installed it for use with SharePoint Online/365 & SharePoint Designer 2013, and it works great except that I am missing several commands that are listed in the documentation. I didn’t see anywhere that these commands wouldn’t be available for 365 sites (please let me know if I’m wrong). The ones that are missing are:

  • Create SharePoint Group
  • Remove SharePoint Group
  • Copy Document from Library
  • Move Document from Library
  • Create Folder
  • Remove Folder
  • Copy Folder from Library
  • Move Folder from Library
  • Copy Attachments to URL
  • Move Attachments to URL
  • Get Attachments to Dictionary

The other commands are all available and working in SPD 2013. Some troubleshooting things I’ve already tried: Reinstalling the .WSP, Emptying my SPD cache, having someone else try on a different computer with their login (we’re both domain admins and are SharePoint site owners, so permissions shouldn’t be an issue).
I also emailed in about this on 6/11, but haven’t received a reply so I thought I’d try the forums here instead.
Thanks!
Riann G.
 

by Roman Rylov » Wed Nov 12, 2014 3:02 pm

Hi Riann,

Thank you for your question.

Please confirm that:

The issue occurs on both Office 365 and SharePoint 2013.
You downloaded the last version of Workflow Actions Pack from our site and followed upgrade instructions:
Upgrade instructions for SharePoint 2013
Upgrade instructions for SharePoint Online (Office 365)
You restarted SharePoint Designer after upgrading Workflow Actions Pack and cleared it’s cache.

Thank you in advance.

Unfortunately we haven’t received such request from you by e-mail. Please make sure you use correct e-mail address contact@plumsail.com
User avatar
Roman Rylov
 
Posts: 335
Joined: Tue Nov 11, 2014 6:25 pm


Return to Workflow Actions Pack for Office 365