Error when installing via wizard

by sodajim » Fri Jan 29, 2016 7:08 pm

I am receiving an error when deploying the installation via the wizard. I have enabled scripting and when installing it fails at 76% and throws this error.

1:11:49 PM: Deployment of 'Workflows infrastructure' is started.
1:12:10 PM: Error occured during installation.
SPMeta2.Exceptions.SPMeta2ModelDeploymentException: There was an error while provisioning definition. Check ModelNode prop. ---> Microsoft.SharePoint.Client.ServerException: Operation is not valid due to the current state of the object.
at Microsoft.SharePoint.Client.ClientRequest.ProcessResponseStream(Stream responseStream)
at Microsoft.SharePoint.Client.ClientRequest.ProcessResponse()
at SPMeta2.CSOM.Services.Impl.DefaultClientRuntimeContextService.InternalExecuteQuery(ClientRuntimeContext context)
at SPMeta2.CSOM.Services.Impl.DefaultClientRuntimeContextService.ExecuteQuery(ClientRuntimeContext context)
at SPMeta2.CSOM.Extensions.ClientRuntimeContextExtensions.ExecuteQueryWithTrace(ClientRuntimeContext context)
at SPMeta2.CSOM.ModelHandlers.SP2013WorkflowDefinitionHandler.DeployWorkflowDefinition(WebModelHost host, Web web, SP2013WorkflowDefinition workflowDefinitionModel)
at SPMeta2.CSOM.ModelHandlers.SP2013WorkflowDefinitionHandler.DeployModel(Object modelHost, DefinitionBase model)
at SPMeta2.Services.Impl.DefaultModelTreeTraverseService.Traverse(Object modelHost, ModelNode modelNode)
--- End of inner exception stack trace ---
at SPMeta2.Services.Impl.DefaultModelTreeTraverseService.Traverse(Object modelHost, ModelNode modelNode)
at SPMeta2.Services.Impl.DefaultModelTreeTraverseService.<>c__DisplayClass4.<Traverse>b__2(Object childModelHost)
at SPMeta2.CSOM.ModelHandlers.WebModelHandler.WithResolvingModelHost(ModelHostResolveContext modelHostContext)
at SPMeta2.Services.Impl.DefaultModelTreeTraverseService.Traverse(Object modelHost, ModelNode modelNode)
at SPMeta2.Services.ModelServiceBase.ProcessModelDeployment(Object modelHost, ModelNode modelNode)
at SPMeta2.Services.ModelServiceBase.DeployModel(ModelHostBase modelHost, ModelNode model)
at SPMeta2.CSOM.Services.CSOMProvisionService.DeployModel(ModelHostBase modelHost, ModelNode model)
at Plumsail.HelpDesk.Online.Provision.DeployModules.WorkflowsDM.9fu8p
™‡”3r—›svœr(Object , Object , Object )
at Plumsail.HelpDesk.Online.Provision.DeployModules.WorkflowsDM.DeployInternal()
at Plumsail.HelpDesk.Online.Provision.DeployModules.BaseDM.ˆ™m†n
bsvžkv”œ—nf(Object )
at Plumsail.HelpDesk.Online.Provision.DeployModules.BaseDM.Deploy(ClientContext clientContext, InstallSettings settings)
at Plumsail.HelpDesk.Online.Provision.Core.DeployManager.—•r›l
1‡m7tcj5•pd(Object , Object , Object )
at Plumsail.HelpDesk.Online.Provision.Core.DeployManager.ŠŒ
‹“œš(Type , ClientContext , InstallSettings )
at Plumsail.HelpDesk.Online.Provision.Core.DeployManager.9n›ˆic
w–u9m‰p32r†(Type , Object , Object )
at Plumsail.HelpDesk.Online.Provision.Core.DeployManager.Deploy(ClientContext clientContext, InstallSettings settings)
at Plumsail.HelpDesk.Online.Wizard.ViewModel.InstallProgressStepVM.<OnDisplayed>b__2()
sodajim
 
Posts: 1
Joined: Fri Jan 29, 2016 6:47 pm

by jack.newson » Tue Feb 02, 2016 3:49 pm

I had the same error when trying to install this

but the helpdesk function worked fine.

I also tried this on a sandpit environment and it installed fine.... the only difference was that plumsail workflows were already installed on the version that failed

I don't know if this is the same for you?

J
User avatar
jack.newson
 
Posts: 12
Joined: Wed Jan 27, 2016 10:31 am

by Roman Rylov » Mon Feb 08, 2016 5:21 pm

sodajim
jack.newson

Currently, we have a compatibility issue with Workflow Actions Pack.
Could you please check if the Workflow Actions Pack is active on the site?
User avatar
Roman Rylov
 
Posts: 335
Joined: Tue Nov 11, 2014 6:25 pm


Return to HelpDesk for Office 365

cron