multiline text is not sent as multiline

by amubarak » Mon Sep 28, 2015 11:27 am

Dears;

we are using Send E-Mail with Attachments (SMTP) to send the content of multi-line text field submitted through infopath form, where to maintain the multi-line in the text field we automatically append the following hex to each added line "
" as per the following http://blogs.msdn.com/b/infopath/archiv ... 85577.aspx

however workflow email action does not recognise the ""
" " tags and send the content flat without multi line

we tried the default SPD email action and it sends the content as it should be with multi line

would you please help ?
amubarak
 
Posts: 8
Joined: Mon Sep 28, 2015 11:11 am

by Roman Rylov » Mon Sep 28, 2015 12:47 pm

Hello,

Could you please try to use "<br />" tag instead of "&#xD;&#xA;"
User avatar
Roman Rylov
 
Posts: 330
Joined: Tue Nov 11, 2014 6:25 pm

by amubarak » Tue Sep 29, 2015 9:02 am

Hi Roman;
thanks for your reply ...

it didn't work niether in textfield nor in Send E-Mail with Attachments (SMTP) Action ...
amubarak
 
Posts: 8
Joined: Mon Sep 28, 2015 11:11 am

by amubarak » Sun Oct 04, 2015 6:25 am

any update please ?
amubarak
 
Posts: 8
Joined: Mon Sep 28, 2015 11:11 am

by amubarak » Mon Oct 05, 2015 4:06 am

can anyone help on this ? i started thinking to shift to harepoint workflow extension because of this issue
amubarak
 
Posts: 8
Joined: Mon Sep 28, 2015 11:11 am

by Roman Rylov » Tue Oct 06, 2015 12:26 pm

amubarak

Please write me directly at rylov@plumsail.com we can setup screen sharing session to solve the issue.
User avatar
Roman Rylov
 
Posts: 330
Joined: Tue Nov 11, 2014 6:25 pm

by ctsaund85 » Fri Jan 29, 2016 10:19 pm

I am having the same issue. What was the resolution for this issue?
ctsaund85
 
Posts: 1
Joined: Fri Jan 29, 2016 10:18 pm

by Roman Rylov » Mon Feb 08, 2016 8:31 pm

ctsaund85

Please write me at rylov@plumsail.com
User avatar
Roman Rylov
 
Posts: 330
Joined: Tue Nov 11, 2014 6:25 pm


Return to Workflow Actions Pack for SharePoint 2013