Error sending email from workflow with attachment

by ShafaqatAli » Thu May 12, 2016 7:42 am

Hi
I am trying to send email with attachment but getting error

Exception: Failure sending mail.

Attached is the screenshot of my workflow.
Attachments
1.png
1.png (19.07 KiB) Viewed 738 times
User avatar
ShafaqatAli
 
Posts: 4
Joined: Thu May 12, 2016 7:38 am

by Roman Rylov » Fri May 13, 2016 11:03 am

Hello Ali,

Could you please upgrade the product to the latest version.
You can download it using the following link:

https://plumsail.com/workflow-actions-pack/download-links/

After upgrade please create a workflow from scratch, please let me know about the result.
User avatar
Roman Rylov
 
Posts: 330
Joined: Tue Nov 11, 2014 6:25 pm

by ShafaqatAli » Mon May 16, 2016 1:54 am

After installing latest product I am getting "Exception: Object reference not set to an instance of an object."

see attachments for my workflow settings.
Attachments
2.png
2.png (23.67 KiB) Viewed 717 times
1.png
1.png (53.2 KiB) Viewed 717 times
User avatar
ShafaqatAli
 
Posts: 4
Joined: Thu May 12, 2016 7:38 am

by ShafaqatAli » Mon May 16, 2016 4:28 am

can we send email with attachment to external people?
with SMTP setting I get "Object reference not set to an instance of the object"
If I remove SMTP and Port I get following error
Exception: Item does not exist. It may have been deleted by another user.

Email without attachment is working fine.
Attachments
2.png
2.png (23.67 KiB) Viewed 721 times
1.png
1.png (53.2 KiB) Viewed 721 times
User avatar
ShafaqatAli
 
Posts: 4
Joined: Thu May 12, 2016 7:38 am

by Roman Rylov » Mon May 16, 2016 2:08 pm

Hello Ali

Could you please restart the workflow I suppose it was a bug that we have already fixed.
User avatar
Roman Rylov
 
Posts: 330
Joined: Tue Nov 11, 2014 6:25 pm

by ShafaqatAli » Tue May 17, 2016 11:47 pm

Restarted many times, opened and closed workflow designer and rebooted system as well, same error.

Workflow email without attachment is working fine.
User avatar
ShafaqatAli
 
Posts: 4
Joined: Thu May 12, 2016 7:38 am

by Roman Rylov » Thu May 19, 2016 1:22 pm

Ali,

Please write me at rylov@plumsail.com, I think can could setup screen sharing session to diagnose the issue.
User avatar
Roman Rylov
 
Posts: 330
Joined: Tue Nov 11, 2014 6:25 pm


Return to Workflow Actions Pack for Office 365