Start List Workflow (2013)

by fardev » Tue Jan 12, 2016 2:40 pm

Hello,
I'm having problems using the 'Start List Workflow (2013)' action.
I would like to start a 2013 workflow on a list but I got the following exception: subscription

invocation.png
invocation
invocation.png (12.83 KiB) Viewed 1248 times


subscription exception.png
subscription exception
subscription exception.png (28.22 KiB) Viewed 1248 times


I've checked (logged to the workflow log list) that the list item ID I'm using in the invocation do exists.
What am I doing wrong?

Thanks
Lorenzo
fardev
 
Posts: 8
Joined: Fri Nov 06, 2015 1:33 pm

by Roman Rylov » Mon Jan 18, 2016 12:00 pm

Hello Lorenzo,

Could you please check out that the list exists. I suppose the error message means that it can't find the workflow.

Also, you can try to create a new list with name 'Test' and a new workflow with the same name and try to run it. Please check if it works.
User avatar
Roman Rylov
 
Posts: 330
Joined: Tue Nov 11, 2014 6:25 pm

by fardev » Wed Jan 20, 2016 8:11 am

Hello Roman,
I'm pretty sure the list I'm referencing do exists.

Anyway, I've implemented the test you suggested and it worked without problems.
Still, I cannot find out where I'm failing...

I'll do some more double-check on the failing workflow.

Thanks.
Lorenzo
fardev
 
Posts: 8
Joined: Fri Nov 06, 2015 1:33 pm

by Roman Rylov » Wed Jan 20, 2016 8:52 am

Hello Lorenzo,

Please email me at rylov@plumsail.com, we can setup screen sharing session.
User avatar
Roman Rylov
 
Posts: 330
Joined: Tue Nov 11, 2014 6:25 pm

by fardev » Fri Jan 22, 2016 1:37 pm

Hello Roman,
Sorry for the late, I've been away for a cuple of days.
Eventually, I managed to solve the problem...it was a quite silly mistake: I miswrote (added a blank space) the list name, as you suggested.

Sorry I bothered you for such a non-problem.

Thanks for your help anyway
Lorenzo
fardev
 
Posts: 8
Joined: Fri Nov 06, 2015 1:33 pm

by michelle.juers » Thu Jun 09, 2016 12:42 am

Hello, I am attempting run a Start List Workflow (2013) action [named 'start'] and I receive the following error:

Exception: Can't find the workflow subscription with name:start.

I have created a list Test and a workflow Test, to operate on and have entered these the parameters to run the workflow.

Thanks,
Michelle
User avatar
michelle.juers
 
Posts: 4
Joined: Wed Jun 01, 2016 6:40 am

by Roman Rylov » Tue Jun 14, 2016 8:54 am

Hello Michelle,

Could you please check if it doesn't work with only specific workflow or it doesn't start all workflows.
User avatar
Roman Rylov
 
Posts: 330
Joined: Tue Nov 11, 2014 6:25 pm

by feganmeister » Tue Jun 14, 2016 12:45 pm

michelle.juers wrote:Start List Workflow (2013) action [named 'start']


michelle.juers wrote:and a workflow Test


Can you confirm the workflow is called "test" and that is the same value in the action? Your first statement might suggest the workflow is actually called "start".
User avatar
feganmeister
 
Posts: 13
Joined: Tue Feb 09, 2016 11:07 am

by michelle.juers » Thu Jun 23, 2016 2:19 am

Hi,

Apologies for the delay.

I can confirm that the workflow name is correct.

I am trying another workflow and receive the error:

Exception: Can't find the workflow subscription with name:On Edit update wiki page

When 'On Edit update wiki page' is the name of the workflow that contains the action to start another action.

Thanks,
Michelle
User avatar
michelle.juers
 
Posts: 4
Joined: Wed Jun 01, 2016 6:40 am

by Roman Rylov » Thu Jul 07, 2016 9:26 am

Michelle,

Could you please try to install the latest version of the product.
Please use the following link to download it.
https://plumsail.com/workflow-actions-pack/download-links/

To upgrade please check out the upgrade instruction:
https://plumsail.com/docs/workflow-actions-pack/HelpPages/Installation%20for%20SharePoint%20Online.html#upgrade
User avatar
Roman Rylov
 
Posts: 330
Joined: Tue Nov 11, 2014 6:25 pm


Return to Workflow Actions Pack for Office 365