Move attachments cross site

by bladec59 » Fri Sep 18, 2015 7:05 pm

Does the move attachment to URL function work across sites? If so, I'm unable to get the syntax correct. Getting an "Exception: Folder xxxxx does not exist." error every time.
bladec59
 
Posts: 12
Joined: Thu Jun 04, 2015 6:31 pm

by Roman Rylov » Mon Sep 21, 2015 6:27 pm

Hello,

Could you please describe your case with a bit more details?
What are you trying to achieve?
User avatar
Roman Rylov
 
Posts: 330
Joined: Tue Nov 11, 2014 6:25 pm

by bladec59 » Mon Sep 21, 2015 7:17 pm

I've got a basic list in one site that can have attachments on some of the items. I'd like to move those list attachments if certain conditions are met to a standard document library on a different site. The action seems to work when moving to a library on the same site as the list, but not when the library is on a different site.
bladec59
 
Posts: 12
Joined: Thu Jun 04, 2015 6:31 pm

by Roman Rylov » Wed Sep 23, 2015 11:14 am

Thank you for reporting us about it.

As workaround I can offer you to copy documents to a temporary document library on the same site, after it you can move it to the destination library on the other site.
User avatar
Roman Rylov
 
Posts: 330
Joined: Tue Nov 11, 2014 6:25 pm

by bladec59 » Fri Oct 02, 2015 6:30 pm

Is the same true of the Permissions Management site actions? I'd like to change permissions on a library in Site A from a workflow running on Site B. However, it appear the action can't find the library based even on the full URL of the library.
bladec59
 
Posts: 12
Joined: Thu Jun 04, 2015 6:31 pm

by Roman Rylov » Tue Oct 06, 2015 11:04 am

bladec59,

For Permissions Management site actions it should work, please try to specify correct SiteUrl parameter.
If you have any troubles please email me configured workflow to rylov@plumsail.com
User avatar
Roman Rylov
 
Posts: 330
Joined: Tue Nov 11, 2014 6:25 pm


Return to Workflow Actions Pack for Office 365