pie chart / not showing % option?

by Dmitry Kozlov » Thu Oct 20, 2016 9:49 am

Wrap your code in the Advanced tab into:

var handlers = {};
handlers.finish = function(data, logger) {
// your code here
return true;
}
User avatar
Dmitry Kozlov
 
Posts: 129
Joined: Wed Nov 12, 2014 3:24 pm

by Auxak » Thu Oct 20, 2016 11:32 am

Hi Dmitry

Thanks for the help so far!
I added the handler wrapping but are getting the same result, any idea or other way to show the percentage?
Attachments
2016-10-20_13-22-11.png
2016-10-20_13-22-11.png (31.52 KiB) Viewed 501 times
Auxak
 
Posts: 4
Joined: Fri Sep 09, 2016 10:52 am

by Dmitry Kozlov » Thu Oct 20, 2016 1:01 pm

Put the code to Data source -> Advanced.
User avatar
Dmitry Kozlov
 
Posts: 129
Joined: Wed Nov 12, 2014 3:24 pm

by lijupnandanan » Fri Oct 21, 2016 7:55 am

Hi,
This is regarding the same issue.

In this Ordre Count is 16.
Tapt count is 7.

I need to display it as percentage : 70% and 30 %

When I enter #=Math.round((dataItem.value*100/dataItem.sum),1)# % this calculation on

Dashboard-->Style-->Labels ----> Template I got the value as Nan%

But when I copy this code #=(dataItem.value)# % on Dashboard-->Style-->Labels ----> Template
it return as Ordre % and Tapt %. That means dataitem.value will return the value of a field not the count.

These are the screen shots. Pls help me to resolve this
Attachments
DataSiurce_Advanced.JPG
Datasource Advanced Section code
DataSiurce_Advanced.JPG (45.45 KiB) Viewed 498 times
aggregation.JPG
Aggregation Tab
aggregation.JPG (26.85 KiB) Viewed 498 times
sharepointlist.JPG
SharepointList Tab
sharepointlist.JPG (74.53 KiB) Viewed 498 times
lijupnandanan
 
Posts: 11
Joined: Thu Sep 01, 2016 5:04 am

by lijupnandanan » Fri Oct 21, 2016 8:00 am

Here is my screen shots of Dashboard Style and Results
Attachments
Result.JPG
Result
Result.JPG (13.23 KiB) Viewed 498 times
Style.JPG
Dashboard Style tab
Style.JPG (27.08 KiB) Viewed 498 times
lijupnandanan
 
Posts: 11
Joined: Thu Sep 01, 2016 5:04 am

by lijupnandanan » Fri Oct 21, 2016 8:05 am

Hi and also when I harcoded the sum value in DataSource--->Advanced---> handlers.finish

this won't return on dataitem.sum on Dashboard---> Style ---> Labels---> Template
lijupnandanan
 
Posts: 11
Joined: Thu Sep 01, 2016 5:04 am

by joshholaday » Wed Aug 23, 2017 6:08 pm

Good Afternoon,

Has there been any progress on this issue? I am experiencing the same NaN% issue when following all of the steps listed above. Any help would be greatly appreciated.

Thanks,
joshholaday
 
Posts: 12
Joined: Wed Aug 09, 2017 7:06 pm

Previous

Return to Dashboard Designer for SharePoint 2013